T 0229 291 500

BIM met Schouten Techniek - Samen profiteren van voorspong

Samenwerken in BIM (Building Information Modeling) is de toekomst. Deze manier van bouwen leidt tot sterk verbeterde resultaten, zowel bouwtechnisch als financieel. Schouten Techniek loopt hierin voorop en is voortdurend op zoek naar nieuwe partners.

In een BIM-project staat een virtueel 3D-model van het gebouw centraal. Hierin werken alle betrokken ketenpartners tegelijkertijd samen: architect, constructeur, installateur, aannemer én de opdrachtgever/beheerder. Door volledige uitwerking vóór de bouwstart komen knelpunten vroegtijdig aan het licht en worden deze vooraf in samenspraak opgelost.

Voordelen van BIM:

  1. Hogere bouwkwaliteit
  2. Efficiëntere processen
  3. Minder (faal)kosten 
  4. Nóg hogere klanttevredenheid 

Sterkere positie, meer werk
De integrale aanpak vanaf de allereerste fase werpt zijn vruchten af. Uiteindelijk levert dit de betrokken partijen een sterkere marktpositie en meer werk op. Het aantal BIM-projecten groeit dan ook sterk. 

Lees er meer over in onze BIM folder:    

Word ook partner

Gelooft u ook in meer resultaat door samenwerking en voorsprong? Dan nodigt Schouten Techniek u uit om partner te worden. Wij delen onze kennis graag en bieden u unieke extra mogelijkheden.

Bel 0229 - 291 500 of mail naar bim@schoutentechniek.nl

en laat u vrijblijvend informeren over BIM, onze plannen en uw voordelen.


Algemeen

Laatste nieuws

Kom Binnen Bij Bedrijven Dag

Ben je ook benieuwd naar wat Schouten Techniek doet? Je krijgt nu de kans om een kijkje in de keuken...

Lees meer
Bouw duurzaam hotel Amsterdam Noord gestart

In augustus is de bouw van het overwegend circulair hotel in Amsterdam Noord gestart. Schouten Techniek verzorgd de installaties. Heddes...

Lees meer