T 0229 291 500

Wat houdt De Voorsprong in ? Een introductie.

Sneller en met minder inspanning een flexibel, fris en duurzaam schoolgebouw. Dat is De Voorsprong; het schoolconcept dat door Heddes Bouw & Ontwikkeling samen met haar partners is ontwikkeld.

De Voorsprong is een integraal ontworpen onderwijs huisvesting voor een vaste prijs van € 850 per vierkante meter. De Voorsprong is geschikt voor primair onderwijs met mogelijkheden voor Brede Scholen of een Integraal Kind Centrum.

“Wij merken dat in de vraagstelling aan de markt voor onderwijshuisvesting vaak dezelfde wensen en eisen gesteld worden. Wij hebben onze kennis en ervaring gebruikt om de antwoorden op deze vragen te vertalen tot een compleet en integraal school concept. De Voorsprong is klaar voor gebruik en direct inzetbaar. Wij hebben de hoop dat er vanuit de markt meer vraag komt naar dit kant-en-klare concept”; aldus ontwikkelaar Boaz de Boer van Heddes Bouw & Ontwikkeling.

De Voorsprong wordt turnkey opgeleverd, volledig uitgerust en binnen de bouwtijd van een half jaar. De Voorsprong biedt als basis een complete school. Het is opgebouwd uit een modulair casco dat volledig bestaat uit kolommen, waardoor de indeling geheel door de opdrachtgever bepaald kan worden. De basis is uit te breiden met diverse pakketten met vooraf vastgestelde prijzen. Zo is de EnergiePrestatie te verbeteren tot een gebouw dat geen energie vraagt; daarmee wordt geld uitgespaard dat aan onderwijs kan worden besteed.

Ook het uitrustingsniveau kan worden verhoogd door bijvoorbeeld flexibele paneelwanden tussen lokalen of aluminium kozijnen. Hiervoor zijn 3 pakketten samengesteld met een vaste prijs. Deze pakketten zijn samengesteld met de kennis van het ontwerpen en realiseren van gebouwen voor primair onderwijs. Heddes heeft samen met Rudy Uytenhaak architecten, Pieters Bouwtechniek en Schouten Techniek een complete modulaire school ontworpen en stelt dit concept graag beschikbaar voor elke huisvestingsopgave.

De Voorsprong is verkrijgbaar in de 1-laagse en 2-laagse variant en uiterst geschikt voor nieuwbouw van gebouwen voor primair onderwijs. De afmetingen variëren tussen de circa 1000 en 2500m2. Door de korte bouwtijd is De Voorsprong juist geschikt voor vervanging van verouderde schoolgebouwen.

Op basis van een prestatie contract wordt het onderhoud van De Voorsprong volledig verzorgd door Heddes en Schouten voor een vaste prijs. Daarmee maakt Heddes met dit concept een complete modulaire school die in alle wensen en behoeften van het onderwijs voorziet.

Noot voor de redactie

www.voorsprong.nu Heddes Bouw & Ontwikkeling B.V., Boaz de Boer, 0229-282400

Brochure: 

Meer nieuws van Schouten Techniek


02-11-2018
Volg de bouw van het Hotel Yotel!

Volg de bouw van het Hotel Yotel via deze website.Elke...

Lees meer

17-10-2018
Opnieuw nieuwe bedrijfsauto's de weg op

Opnieuw zijn 22 monteurs van Schouten Techniek uitgerust met nieuwe...

Lees meer

21-09-2018
Kom Binnen Bij Bedrijven Dag

Ben je ook benieuwd naar wat Schouten Techniek doet? Je...

Lees meer

03-09-2018
Bouw duurzaam hotel Amsterdam Noord gestart

In augustus is de bouw van het overwegend circulair hotel...

Lees meer

30-08-2018
Werk in uitvoering: Yours Leiden

Utiliteit, nieuwbouw (oplevering 2019)480 studentenkamers te LeidenHoofdaannemer: Ballast Nedam WestOpdrachtgever:...

Lees meer

02-07-2018
Veiligheid door training

De veiligheid en gezondheid van onze werknemers staat bij ons...

Lees meer

11-06-2018
Duurzame aanbieder

Schouten Techniek is aangesloten bij de Duurzame aanbieder. Wat de...

Lees meer

11-06-2018
Het hele dak ligt vol

Ons kantoorpand was al erg bijzonder en energiezuinig én is...

Lees meer

06-06-2018
Samenwerking InstallatieWerk en Schouten Techniek

Al aanzienlijke tijd werken Schouten Techniek en IW Nederland naar...

Lees meer

01-03-2018
"Balansventilatie(WTW-unit) en vorst"

Op dit moment krijgen wij veel meldingen van klachten aan...

Lees meer