T 0229 291 500

Regeltechniek

Maximaal comfort tegen minimale kosten

Voor onze unieke en duurzame klimaatinstallaties schiet standaard regeltechniek te kort. Schouten Techniek ontwikkelt het daarom zélf. Zo levert uw installatie altijd optimale prestaties tegen minimale energie- en onderhoudskosten.

Schouten Techniek innoveert in duurzaamheid en onderscheidt zich met maatwerk. Bijpassende regeltechniek, die nodig is om de beste afstellingen te vinden, is dus ook maatwerk. Wij schrijven zelf de software en passen dit toe op vrij programmeerbare regelaars.

Altijd exact genoeg
Optimaal comfort tegen minimale energiekosten draait om het constante spel tussen vraag en aanbod van warmte. Onze zelf ontwikkelde regeltechniek stuurt hier exact op. Hierdoor staat een ketel nooit te lang aan, is het water voor de vloerverwarming precies warm genoeg en is de lucht voor ventilatie niet te koud.

Op afstand kosten besparen
Wij controleren uw installatie wij op afstand. Is het rendement ondermaats, dan kunnen wij ook op afstand instellingen wijzigen en zelfs nieuwe software laden. Dat scheelt monteursbezoeken. Van storingen krijgt onze beheercentrale automatisch bericht. Ook dit bespaart kosten.

Voorbeelden
  • Gebouwbeheersysteem: één of meerdere regelaars die de klimaatinstallatie(s) scherp aansturen. Bediening en afstelling op afstand. Storingen vaak al opgelost voordat de klant er merkbaar hinder van ondervindt.
  • Specials / Duurzame energie: maatwerk regelstrategie om verschillende componenten binnen een duurzaam systeem te koppelen voor optimale totaalprestatie.
  • Legionellabewaking (ST720): regelaar voor volautomatische bewaking én registratie (is verplicht) van watertemperaturen. Meer informatie: Mijnlegionellabeheer.
  • Weersafhankelijke regelaar (ST820): de eenvoudige regelaar voor vloerverwarming in de woonkamer én aangename warmte in de andere vertrekken. Klik hier voor meer informatie.
  • Intelligente monitoring via zakelijk.mijnenergiebeheer.nl
Bespaar energie- en onderhoudskosten én voorkom gevolgschade.
Bel 0229 - 291 500 of mail naar info@schoutentechniek.nl

Wij informeren u vrijblijvend over de mogelijkheden en uw voordelen.

Algemeen

Laatste nieuws

Kom Binnen Bij Bedrijven Dag

Ben je ook benieuwd naar wat Schouten Techniek doet? Je krijgt nu de kans om een kijkje in de keuken...

Lees meer
Bouw duurzaam hotel Amsterdam Noord gestart

In augustus is de bouw van het overwegend circulair hotel in Amsterdam Noord gestart. Schouten Techniek verzorgd de installaties. Heddes...

Lees meer