T 0229 291 500

Algemene voorwaarden

Genoemde prijzen zijn inclusief BTW, voorrijkosten en arbeidsloon. Op alle producten wordt 2 jaar garantie gegeven en op de producten van Itho Daalderop en Vaillant maar liefst 5 jaar garantie i.c.m. onderhoudsabonnement. De algemene voorwaarden installatiewerk voor consumenten (AVIC) zijn van toepassing op de uitvoering van de werkzaamheden.
Wij gaan er vanuit dat we u hiermee van dienst kunnen zijn. Wilt u gebruik maken van één of meer van de mogelijkheden die wij voor uw woonsituatie adviseren? Geeft u dan op het formulier aan voor welke optie(s) u kiest en vult u alstublieft uw gegevens in.

Door ondertekening van deze orderbevestiging/offerte verklaart de koper akkoord te gaan met de totstandkoming daarvan. Tevens bevestigt de koper akkoord te gaan met de leveringsvoorwaarden AVIC, welke bij ons ter inzage liggen en op aanvraag kosteloos verkrijgbaar zijn.

Algemeen

Laatste nieuws

Technisch beheer Omring opnieuw in handen Schouten Techniek

Woon- en zorgaanbieder Omring uit Hoorn heeft een nieuw, driejarig werktuigbouwkundig onderhoudscontract met Schouten Techniek afgesloten. Hiermee wordt de langdurige...

Lees meer
Veiligheidsmaatregelen eerst bespreken dan doen!

Digitaal camerasysteem voor Tabor College D’Ampte In 2016 is Tabor College D’Ampte begonnen met het eerste deel van hun grote...

Lees meer